Heb je een reisstekker nodig in Barbados?

  • Je hebt de juiste reisstekker nodig in Barbados
  • Wees voorzichtig met bepaalde apparaten door het verschil in frequentie!
  • Wij gaan ervan uit dat je in Nederland of België woont.

Tegenwoordig neem je op reis altijd wel elektrische apparaten mee. Denk bijvoorbeeld aan je telefoon, tablet of ereader. Maar ook beautyproducten, zoals een föhn of scheerapparaat hebben elektriciteit nodig. Al deze producten komen ofwel met een oplader, ofwel met een direct snoer.

Helaas hebben niet alle landen dezelfde stopcontacten als in Nederland. Ook hebben andere landen nog wel eens een andere netspanning of frequentie. Het kan nogal verwarrend zijn om uit te vinden wat een verschil hierin precies betekent. Met deze pagina hopen wij je voorbereid op reis te laten gaan!

Vlag Barbados 

Aanbevolen reisstekker voor Barbados

Welke stopcontacten worden gebruikt in Barbados?

Je hebt een reisstekker nodig in Barbados

De stopcontacten die ze in Barbados gebruiken, zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Als je in Barbados je elektrische apparaten wilt gebruiken, dan heb je een reisstekker nodig die past op de stopcontacten in Barbados. Wij raden een van de universele wereldstekkers aan, zodat je niet een eenmalige aankoop doet voor een reisstekker die enkel in landen als Barbados werkt.

Andere netspanning in Barbados

In Barbados heb je mogelijk een reisstekker of een omvormer nodig om je elektrische apparaten te gebruiken. De netspanning (115) is niet hetzelfde als in Nederland. Aangezien de netspanning anders is, zal niet elk apparaat werken met een reisstekker. Controleer of je elektronische apparaten werken op variabele voltages (110-240V).

Heb ik een reisstekker nodig in Barbados?

Ja, je hebt een reisstekker nodig! De stopcontacten die in Barbados worden gebruikt, zijn anders dan de Nederlandse stekkers.

Heb ik een spanningsomvormer nodig in Barbados?

Je hebt mogelijk een omvormer nodig! Controleer of je elektronische apparaten werken op variabele voltages (110-240V).