Heb je een reisstekker nodig in Zuid-Soedan?

  • Je hebt de juiste reisstekker nodig in Zuid-Soedan
  • Wij gaan ervan uit dat je in Nederland of België woont.

Tegenwoordig neem je op reis altijd wel elektrische apparaten mee. Denk bijvoorbeeld aan je telefoon, tablet of ereader. Maar ook beautyproducten, zoals een föhn of scheerapparaat hebben elektriciteit nodig. Al deze producten komen ofwel met een oplader, ofwel met een direct snoer.

Helaas hebben niet alle landen dezelfde stopcontacten als in Nederland. Ook hebben andere landen nog wel eens een andere netspanning of frequentie. Het kan nogal verwarrend zijn om uit te vinden wat een verschil hierin precies betekent. Met deze pagina hopen wij je voorbereid op reis te laten gaan!

Vlag Zuid-Soedan 

Aanbevolen reisstekker voor Zuid-Soedan

Welke stopcontacten worden gebruikt in Zuid-Soedan?

Je hebt een reisstekker nodig in Zuid-Soedan

De stopcontacten die ze in Zuid-Soedan gebruiken, zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Als je in Zuid-Soedan je elektrische apparaten wilt gebruiken, dan heb je een reisstekker nodig die past op de stopcontacten in Zuid-Soedan. Wij raden een van de universele wereldstekkers aan, zodat je niet een eenmalige aankoop doet voor een reisstekker die enkel in landen als Zuid-Soedan werkt.

Je hebt geen omvormer nodig in Zuid-Soedan

Je hebt in Zuid-Soedan geen omvormer nodig om je apparaten op het lichtnet aan te sluiten. De voltage (230) en de frequentie (50) zijn gelijk aan die in Nederland. De elektronische apparaten die je gebruikt kunnen zonder problemen worden gebruikt. Wel heb je een reisstekker nodig die aansluit op de stopcontacten in Zuid-Soedan.

Heb ik een reisstekker nodig in Zuid-Soedan?

Ja, je hebt een reisstekker nodig! De stopcontacten die in Zuid-Soedan worden gebruikt, zijn anders dan de Nederlandse stekkers.

Heb ik een spanningsomvormer nodig in Zuid-Soedan?

Je hebt geen omvormer nodig! De voltage (230) en de frequentie (50) in Zuid-Soedan zijn gelijk aan die in Nederland.