Zuid-Afrikaanse Reisadapter

Als je op reis gaat naar Zuid-Afrika kan het erg lastig zijn om de goede reisstekker te vinden. Sommige modellen zijn compatibel met een heel scala aan stopcontacten, maar vaak ontbreekt type M hierbij. Laat dit nou net het type stopcontact zijn dat ze in Zuid-Afrika gebruiken. Daarnaast wordt het ook gebruikt in Lesotho, Swaziland en voor sommige apparaten in India. Na lang zoeken hebben we deze combi-reisadapter van Skross gevonden die via een combinatie van stekkers aansluiting in Zuid-Afrika mogelijk maakt. 

Slecht één aansluiting, maar wel gegarandeerd werkzaam

Deze reisstekker van SKROSS is slechts geschikt voor het type M stopcontact. Wel kun je er meerdere soorten stekkers op aansluiten. De combi-reisadapter bestaat uit twee onderdelen. Het eerste onderdeel is een wereld-naar-Europa reisstekker. Deze kan vervolgens in een Europa-naar-Zuid-Afrika reisstekker gestoken worden. Op deze manier kun je een heel scala aan stekkers aansluiten op Zuid-Afrikaanse elektriciteit. 

Deze reisadapter maakt het mogelijk om alle Nederlandse stekkers te gebruiken in Afrika. Daarnaast kun je buitenlands apparaten aansluiten op Europese elektriciteit met het eerste deel van de adapter. 

Compact formaat, makkelijk mee te nemen

Het formaat van de reisstekker is zeer compact. Je kunt het dan ook gemakkelijk mee nemen op reis. Het design is strak en in een mooie witte kleur. Daarnaast is Skross een degelijk Zwitsers merk dat over het algemeen goede stekkers aflevert.

  • Compact en makkelijk te vervoeren
  • Combinatie adapter en hierdoor multi-functioneel
  • Eén van de weinige reisstekkers voor Zuid-Afrika
  • Slechts één toegang
  • Geen stroomomvormer