Heb je een reisstekker nodig in Réunion?

  • Je hebt geen reisstekkers of omvormers nodig
  • Wij gaan ervan uit dat je in Nederland of België woont.

Tegenwoordig neem je op reis altijd wel elektrische apparaten mee. Denk bijvoorbeeld aan je telefoon, tablet of ereader. Maar ook beautyproducten, zoals een föhn of scheerapparaat hebben elektriciteit nodig. Al deze producten komen ofwel met een oplader, ofwel met een direct snoer.

Helaas hebben niet alle landen dezelfde stopcontacten als in Nederland. Ook hebben andere landen nog wel eens een andere netspanning of frequentie. Het kan nogal verwarrend zijn om uit te vinden wat een verschil hierin precies betekent. Met deze pagina hopen wij je voorbereid op reis te laten gaan!

Aanbevolen reisstekker voor Réunion

Welke stopcontacten worden gebruikt in Réunion?

Je hebt geen reisstekker nodig in Réunion

In Nederland gebruiken we dezelfde stopcontacten als in Réunion. Het is daarom niet nodig om een reisstekker mee te nemen. Wel kan het erg handig zijn, zeker als je meerdere elektrische apparaten wilt opladen. Onze aanbevolen reisstekker is niet alleen handig voor landen waar een reisstekker vereist is. Tegenwoordig neem je meerdere elektronische apparaten op vakantie mee (denk aan je telefoon, eReader, tablet, etc..) en het is handig als je dan slechts één oplaadblok hoeft mee te nemen.

Je hebt geen omvormer nodig in Réunion

Je hebt in Réunion geen omvormer nodig om je apparaten op het lichtnet aan te sluiten. De voltage (230) en de frequentie (50) zijn gelijk aan die in Nederland. De elektronische apparaten die je gebruikt kunnen zonder problemen worden gebruikt. Wel heb je een reisstekker nodig die aansluit op de stopcontacten in Réunion.

Heb ik een reisstekker nodig in Réunion?

Nee, je hebt geen reisstekker nodig! De stopcontacten die in Réunion worden gebruikt, zijn compitabel met de Nederlandse stekkers.

Heb ik een spanningsomvormer nodig in Réunion?

Je hebt geen omvormer nodig! De voltage (230) en de frequentie (50) in Réunion zijn gelijk aan die in Nederland.