Over Stekkerwijzer

Goed voorbereid op reis gaan is belangrijk. Dat zeggen ze tenminste. Het kiezen van de juiste reisstekker zodat jij waar ter wereld zonder problemen al je elektronica kan gebruiken is echter niet eenvoudig. Stekkerwijzer.nl helpt jou met het kiezen van de juiste reisstekker.

Waarom Stekkerwijzer.nl?

Tijdens onze zoektocht naar een reisstekker voor onze reis naar de Verenigde Staten werd het al snel duidelijk dat het aanbod van reisstekkers enorm is. Het is lastig om te achterhalen welke reisstekker je nodig hebt en de verschillen in kwaliteit zijn enorm. Stekkerwijzer.nl is een online kennisbank met up-to-date informatie van alle landen en type stopcontacten.

Hoe kiezen wij de juiste reisstekker per land?

Ieder land ter wereld maakt gebruik van een bepaalde combinatie van stekkers en stopcontacten. Niet elke stekker past op elk stopcontact en niet ieder stopcontact werkt met elke stekker. Per land is er geïnventariseerd welke stekkers en stopcontacten hier worden gebruikt. Aan de hand van deze informatie bepalen wij welke reisstekker jij moet aanschaffen om zorgeloos op vakantie te kunnen gaan.

Paperless werken

Bij Stekkerwijzer werken we volledig papierloos, oftewel 100% digitaal. Hierdoor kunnen we veel beter samenwerken. Het is efficiënt, transparant en ook nog eens gemakkelijk. Daarnaast hebben we op die manier ook veel minder afval. Dit leidt tot directe winst voor het milieu, niet ons hoofddoel maar zeker een mooie bijkomstigheid.

Hoe verdient Stekkerwijzer inkomsten?

Stekkerwijzer werkt samen met bol.com en Coolblue. Wanneer je via een link vanuit onze website iets koopt bij deze webwinkels krijgen wij hier commissie over. Dankzij deze commissies heeft Stekkerwijzer zijn bestaansrecht. Met deze inkomsten worden de experts, teamleden en de technische aspecten van de website bekostigd.

Kunnen jullie ook … testen?

Ben je op zoek naar een bepaalde reisstekker maar hebben wij deze nog niet getest? Laat dit ons weten via onze contact pagina. Wij staan altijd open om nieuwe producten te reviewen!

Zakelijk contact

Mocht je de fabrikant zijn van een reisstekker en wil je dat wij deze testen en uitlichten op Stekkerwijzer? Neem dan contact op via onze contactpagina.