Universele Wereldstekker voor 150+ landen

Geen schema gevonden.

Is de geboekte vakantie al duur genoeg en bespaar je liever waar mogelijk? Dan is deze universele reisstekker van BK Label een goede budget koop. Qua aansluitmogelijkheden in andere landen doet deze goedkope reisstekker niet onder voor duurdere modellen. 

Dit model is bruikbaar in meer dan 150 verschillende landen. Dankzij zowel de in- als outputs van EU, US, AU en UK zit je in de meeste landen veilig. Controleer dit voor de zekerheid nog op de pagina van de verkoper.

Drie apparaten tegelijkertijd opladen

Dankzij de twee ingebouwde USB-A poorten en de input van de reisstekker zelf kan je tegelijkertijd je smartphone, tablet en eReader opladen. Zo laadt je met één reisstekker in het stopcontact direct drie verschillende devices op.

Beveiliging

Ondanks de titel van beste budget reisstekker, is de BK Label voorzien van twee veiligheidszekeringen. De overcharge protection zorgt ervoor dat de aangesloten apparaten niet te ver opladen. De spanningsbeveiliging zorgt ervoor dat de verkeerde spanning niet je elektrische apparaten zal kapot branden.

De stekker moet niet worden gebruikt bij apparaten met een wattage van 600 watt en hoger. Denk hierbij aan haardrogers en andere apparaten die veel warmte produceren. 

Dankzij de vele soorten stekkers die de BK Label kan nabootsen is deze in veel populaire landen te gebruiken. De Verenigde Staten, Italië, Thailand, Australië en Nieuw-Zeeland zijn slechts enkele voorbeelden.

De BK Label is een goede budget koop als je op zoek bent naar een goedkope reisstekker zonder op kwaliteit in te leveren.

  • Goedkoop en goede kwaliteit
  • Wereldwijd te gebruiken in 150+ landen
  • Laadt drie devices tegelijkertijd op
  • Geen losse onderdelen
  • Laadt apparaten op tot een max van 600 Watt
  • Zet geen non-variable voltages en frequenties om