Heb je een reisstekker nodig in Saint Kitts en Nevis?

  • Je hebt de juiste reisstekker nodig in Saint Kitts en Nevis
  • Wees voorzichtig met bepaalde apparaten door het verschil in frequentie!
  • Wij gaan ervan uit dat je in Nederland of België woont.

Tegenwoordig neem je op reis altijd wel elektrische apparaten mee. Denk bijvoorbeeld aan je telefoon, tablet of ereader. Maar ook beautyproducten, zoals een föhn of scheerapparaat hebben elektriciteit nodig. Al deze producten komen ofwel met een oplader, ofwel met een direct snoer.

Helaas hebben niet alle landen dezelfde stopcontacten als in Nederland. Ook hebben andere landen nog wel eens een andere netspanning of frequentie. Het kan nogal verwarrend zijn om uit te vinden wat een verschil hierin precies betekent. Met deze pagina hopen wij je voorbereid op reis te laten gaan!

Vlag Saint Kitts en Nevis 

Aanbevolen reisstekker voor Saint Kitts en Nevis

Welke stopcontacten worden gebruikt in Saint Kitts en Nevis?

Je hebt een reisstekker nodig in Saint Kitts en Nevis

De stopcontacten die ze in Saint Kitts en Nevis gebruiken, zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Als je in Saint Kitts en Nevis je elektrische apparaten wilt gebruiken, dan heb je een reisstekker nodig die past op de stopcontacten in Saint Kitts en Nevis. Wij raden een van de universele wereldstekkers aan, zodat je niet een eenmalige aankoop doet voor een reisstekker die enkel in landen als Saint Kitts en Nevis werkt.

Andere frequentie in Saint Kitts en Nevis

In Saint Kitts en Nevis heb je mogelijk een reisstekker of een omvormer nodig om je elektrische apparaten te gebruiken. Het voltage (230) is hetzelfde als in Nederland, maar de frequentie (60) is anders. Hierdoor zal niet elk apparaat werken met een reisstekker. Controleer of je elektronische apparaten werken op variabele frequenties (50/60Hz).

Heb ik een reisstekker nodig in Saint Kitts en Nevis?

Ja, je hebt een reisstekker nodig! De stopcontacten die in Saint Kitts en Nevis worden gebruikt, zijn anders dan de Nederlandse stekkers.

Heb ik een spanningsomvormer nodig in Saint Kitts en Nevis?

Je hebt mogelijk een omvormer nodig! Controleer of je elektronische apparaten werken op variabele voltages (110-240V).