Heb je een reisstekker nodig in Vanuatu?

  • Je hebt de juiste reisstekker nodig in Vanuatu
  • Wij gaan ervan uit dat je in Nederland of België woont.

Tegenwoordig neem je op reis altijd wel elektrische apparaten mee. Denk bijvoorbeeld aan je telefoon, tablet of ereader. Maar ook beautyproducten, zoals een föhn of scheerapparaat hebben elektriciteit nodig. Al deze producten komen ofwel met een oplader, ofwel met een direct snoer.

Helaas hebben niet alle landen dezelfde stopcontacten als in Nederland. Ook hebben andere landen nog wel eens een andere netspanning of frequentie. Het kan nogal verwarrend zijn om uit te vinden wat een verschil hierin precies betekent. Met deze pagina hopen wij je voorbereid op reis te laten gaan!

Aanbevolen reisstekker voor Vanuatu

Welke stopcontacten worden gebruikt in Vanuatu?

Je hebt een reisstekker nodig in Vanuatu

De stopcontacten die ze in Vanuatu gebruiken, zijn niet compatibel met de Nederlandse stekkers. Als je in Vanuatu je elektrische apparaten wilt gebruiken, dan heb je een reisstekker nodig die past op de stopcontacten in Vanuatu. Wij raden een van de universele wereldstekkers aan, zodat je niet een eenmalige aankoop doet voor een reisstekker die enkel in landen als Vanuatu werkt.

Je hebt geen omvormer nodig in Vanuatu

Je hebt in Vanuatu geen omvormer nodig om je apparaten op het lichtnet aan te sluiten. De voltage (230) en de frequentie (50) zijn gelijk aan die in Nederland. De elektronische apparaten die je gebruikt kunnen zonder problemen worden gebruikt. Wel heb je een reisstekker nodig die aansluit op de stopcontacten in Vanuatu.

Heb ik een reisstekker nodig in Vanuatu?

Ja, je hebt een reisstekker nodig! De stopcontacten die in Vanuatu worden gebruikt, zijn anders dan de Nederlandse stekkers.

Heb ik een spanningsomvormer nodig in Vanuatu?

Je hebt geen omvormer nodig! De voltage (230) en de frequentie (50) in Vanuatu zijn gelijk aan die in Nederland.