TravelMore Universele Wereldstekker

Wereldreiziger? Of gewoon een slimme koper? Met deze universele wereldstekker die in meer dan 150 landen werkt, zit je niet snel zonder een oplader. Als je van plan bent om naar verschillende landen te reizen met andere soorten stekkers, dan is het aan te raden om niet per land een aparte stekker te kopen. De TravelMore Universele wereldstekker is daarom ideaal. 

Je laadt er zonder problemen al je gadgets mee op: smartphones, iPads, GoPro’s of je smartwatch. En dat met vijf USB poorten. Not bad!

Vier USB poorten en 1 USB C poort

Niet enkel thuis heb je veel elektronische apparaten die je moet opladen, maar op reis is dit tegenwoordig ook standaard. Je gaat op reis met je smartphone, tablet, eReader; oftewel, een hele hoop apparaten die allemaal apart moeten worden opgeladen. 

De TravelMore beschikt in totaal over vijf USB-poorten: vier USB-A en een USB-C aansluiting. De USB A poorten hebben een output van 5V en 5.6A. De USB-C aansluiting heeft een output van 5V en 3A.

De USB-poorten zijn allemaal tegelijkertijd te gebruiken, ook als er een apparaat met stekker aan de reisstekker zit aangesloten. In totaal zijn er dan ook zes apparaten tegelijkertijd te gebruiken: vier op USB-A, een op USB-C en een via het reguliere stopcontact. 

Beveiliging

Opeens zijn al je apparaten nutteloos. Waarom? Je reisstekker is kapot gegaan. TravelMore heeft haar reisstekker ontworpen volgens het 7S beveiligingssysteem. Zo bescherm je niet enkel je oplader, maar ook je elektronische apparaten. Het voorkomen van kortsluiting en oververhitting van zowel je apparaten als de stekker zelf is een van de belangrijkste punten waar je bij het kopen van een reisstekker op moet letten.

Ook als je met kinderen op reis gaat is de TravelMore de beste keus. Dankzij de safety shutters is het lastig om met direct in contact te komen met de stekker. Dankzij de benodigde CE, FCC en ROHS certificaten kan je er zeker van zijn dat deze wereldstekker door de veiligheidstesten is gekomen.

Tijdens het gebruik van de TravelMore merkten we dat deze reisstekker bij het opladen van meer dan vijf apparaten wat warm kan worden, maar nooit heet. Met een maximale output van 2000 watt hadden we ook geen ander resultaat verwacht.

  • Wereldwijd te gebruiken in 150+ landen
  • Vijf USB-poorten: vier USB-A, één USB-C
  • Tot zes apparaten tegelijkertijd opladen
  • Maximaal tot 2000 watt vermogen
  • Handige reisetui tegen beschadigingen
  • Zet geen non-variable voltages en frequenties om